SUSHI TAIMU

SUSHI TAIMU Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 283 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Taimu. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2022 om 21:20 Prima op tijd bezorgd en heerlijke pokebowl met verse ingrediënten.
16 jun 2022 om 19:45 Ga zo door. Was top
12 jun 2022 om 21:21 Tje de bezorg tijd op zondag is altijd wat langer. Maar werd netje op de hoogte gehouden. Top service.
12 jun 2022 om 12:50 Fantastisch!
9 jun 2022 om 18:35 Zoals altijd weer helemaal top!
9 mei 2022 om 14:42 Prima bestelling . Netjes bezorgd . Heerlijk gegeten
7 mei 2022 om 22:17 Op tijd bezorgd en super lekker. Kreeg een gratis rol met een briefje erbij, wat natuurlijk super leuk is!
28 apr 2022 om 18:52 De 1ste en de laaste keer besteld In alles zit komkomer komkomer en nog is komkomer Valt tegen Bezorging was zeer lang gewachte. Bijna 1 uur gewacht voor het bezorgd werd En dat op een door de weekse dag Ben beter gewent bij de concurent
27 apr 2022 om 21:29 Precies op tijd en hele lekkere sushi! De sushi zag er ook mooi uit. We gaan hier zeker vaker bestellen.
24 apr 2022 om 23:16 Zoals altijd de surprise box besteld en zoals altijd heel lekker gegeten!
24 apr 2022 om 16:59 It was very nice sushi suprise box, very fresh and quality. It was delivered right on time. We got 8 pieces for free, it was on the house. That was really unexpected and we are really happy and grateful for that. We will order again.
23 apr 2022 om 10:24 Goeie sushi. Snel geleverd. Goeie prijs.